O le a le tau o le pikiina oka eletise fa'aola e le tagata lava ia?

O le tau o le faʻatonuga eletise e faʻaaogaina e le tagata lava ia e aʻafia i le tele o mea, e aofia ai le maualuga o le faʻavae ma le faʻatulagaina o le faʻatonuga. O lo'o i lalo se fa'amatalaga o le au'ili'iliga fa'apitoa o mea nei:

1. Platform maualuga ma tau
O le maualuga o le faʻavae o se mea taua i le fuafuaina o le tau o le faʻatonuga o le hydraulic. Ole fa'atonuga ole fa'atonuga ole maualuga eseese e talafeagai mo fa'aaliga galuega eseese ma mana'oga uta. I le tulaga masani, a'o fa'atupula'ia le maualuga o le tulaga, o le a fa'atupuina fo'i le tau o le fa'atonuga o le faleteuoloa.
1) Pi'i fa'atonuga fa'asuavai ma maualuga maualalo:talafeagai mo fa'ata'ita'iga o lo'o tu'uina atu ai oloa e sili atu ona fa'atumauina ma e le mana'omia ona piki soo mai mea maualuluga. O le tau o lenei ituaiga o fa'atonuga oka e fai si maualalo, masani i le va o le USD3000 ma le USD4000.
2) Fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'atosina ma maualuluga maualuluga:talafeagai mo faʻaaliga e manaʻomia ai le pikiina o le maualuga ma le tuʻuina o oloa i se auala taʻapeʻape. O le maualuga o le faʻavae o lenei ituaiga o faʻatonuga faʻatonu e mafai ona oʻo atu i ni mita, ma o le tau o le a faʻatupulaia e tusa ai, masani i le va o le USD4000 ma le USD6000.

2. Pulea le faatulagaga o le faiga ma le tau
O le faʻatulagaina o le faʻatonuga o le faʻatonuga foi o se mea taua e aʻafia ai le tau o le tagata e faʻatonuina le faʻatonuga. O le fa'atonuga fa'atonu e fuafua ai le fa'atonuina, saogalemu ma le atamai maualuga o le tagata e fa'atonuina le oka.
1) Fa'asologa masani:O le fa'atulagaga masani o se fa'atonuga fa'atonu fa'atosina e aofia ai se la'ititi la'ititi e pulea ai au ma se uili lautele. O lenei fa'atulagaga e fa'amalieina mana'oga o le tele o fa'ata'ita'iga o galuega ma e fetaui lelei le tau, e amata mai ile USD3000 i le USD5000.
2) Fa'atonuga maualuga:Afai o loʻo i ai i tagata faʻatau ni manaʻoga maualuga mo le faʻatonutonuina, saogalemu ma le atamai tulaga o le tagata lava ia faʻatonuina oka picker, e mafai ona latou filifili e customize uili faasinoala tetele ma sili atu le atamai pulea au. O lenei faʻatulagaga faʻalautele o le a faʻaleleia ai le faʻatinoga o le faʻatonuga o le tagata lava ia, ae o le tau o le a faʻatupulaia e tusa ai, e masani lava e uiga i le USD800 sili atu le taugata nai lo le faʻatulagaga masani.

3. O isi mea e a'afia ai
I le faʻaopoopoga i le maualuga o le faʻavae ma le faʻatulagaina o le faʻatonuga o le faʻatonuga, o loʻo i ai isi mea e ono aʻafia ai le tau o le tagata e faʻatonuina le faʻatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻailoga, meafaitino, tupuaga, auaunaga faʻatau atu, ma isi mea faapena o le ai ai se aafiaga patino i le tau. Pe a filifilia se tagata e faʻapipiʻiina le faʻatonuga, faʻaopoopo i le iloiloina o le tau, e tatau foi ona e mafaufau loloto i nei mea e faʻamautinoa ai e te filifilia se tagata e faʻatonuina le faʻatonuga ma le maualuga o tau, faʻatinoga mautu ma le maualuga o le auaunaga pe a uma ona faʻatau. .

aaa ata


Taimi meli: Iul-02-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou