O le a le tau o le vacuum lifter?

I le avea ai o se oloa fou i le tulaga o le tagofiaina o meafaitino, o le vacuum lifter ua faʻapupulaina mataʻina i tausaga talu ai nei. O lona tau e fesuisuiaʻi e faʻavae i luga o le gafatia o le uta, faʻatulagaina o faiga, ma galuega faʻaopoopo, e atagia ai lona eseesega ma faʻapitoa.
Muamua ma le sili, o le gafatia o le uta o se mea taua tele e a'afia ai le tau o se vacuum lifter. A'o fa'atupula'ia le gafatia o le uta, o tau o le gaosiga ma mana'oga fa'apitoa e fa'atupula'ia fo'i, e o'o atu ai i tau maualuga. I le maketi, o le tau mo vacuum lifters ma se pa'u faiga e tusa ma le va o le USD 8,990 ma le USD 13,220. O lenei va'aiga e atagia ai le fa'atulagaina o maketi ma mana'oga fa'aoga o fa'ata'ita'iga uta eseese. E masani ona sili atu le taugata o mea si'itia masini ma se omomi nai lo i latou o lo'o i ai se pa'u e ala i le USD 1,200 i le USD 2,000 ona o le fa'aogaina o mea e sili atu ona lavelave ma tekinolosi. O lenei eseesega tau o loʻo faʻamaonia ai le maualuga o le adsorption performance ma le tumau o le omomi.
E ese mai le fa'atulagaina o faiga, o galuega fa'aopoopo o le isi lea mea taua e a'afia ai le tau o vacuum lifters. O mea e pei ole suiga ole eletise ma le eletise eletise e faʻaleleia ai le fetuutuunai ma le faʻaogaina o meafaigaluega i le taimi o le taulimaina ae faʻateleina foi tau o gaosiga. O le mea lea, o nei foliga e masani ona manaʻomia se totogi faʻaopoopo, e masani lava e tusa ma le USD 650. Mo tagata faʻaoga e manaʻomia le pulea mamao, o lenei galuega o se filifiliga taua, e masani ona faʻaopoopo pe a ma le USD 750 i le tau.
I le aotelega, o tau o vacuum lifters i le maketi e eseese, e mafai ai e tagata faʻaoga ona filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai ma le faʻatulagaina e tusa ai ma o latou manaʻoga ma paketi. Faatasi ai ma le faʻaauauina o tekinolosi faʻatekonolosi ma faʻateleina tauvaga maketi, ua faʻamoemoeina o tau o vacuum lifters o le a sili atu ona talafeagai ma manino, ofoina atu filifiliga ma faʻamanuiaga i tagata faʻaoga.

a


Taimi meli: Iuni-19-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou