Ta'amilosaga atoa: Le atina'eina o le Boom Lift

     O loʻo i ai nisi o atinaʻe taua i leSi'i le Boompisinisi i lenei tausaga, faʻapea foʻi ma filifiliga fou eletise.

I le masina o Mati, na faʻalauiloa ai e Snorkel le Boom Lift.

Le fouSi'i le Boomfa'atasi ai ma le maualuga maualuga o le galue o le 66m, e tu'uina atu ai se fa'alauteleina o fa'alapotopotoga o lo'o ta'ita'ia le 30.4m, ma se tulaga e le fa'atapula'aina le gafatia o le 300kg.O le Boom Lift e lelei mo fale maualuluga ma galuega faʻaleleia, ma e mafai ona oʻo i le maualuga o 22 fale.
Si'i le Boomole lalolagi muamua e fa'aola e le tagata lava ia galuega fa'a'ea e mafai ona o'o ile maualuga ole galuega ole 66m."O le mea lea," o le tala lea a Snorkel CEO Mathew Elvin: "O loʻo matou fatuina se maketi.Ua matou vaaia le tele o avanoa mo le Boom Lift, ma ua tosina mai ai le fiafia o tagata faʻatau mai le tele o poloketi o malae taʻalo o loʻo fausia ma faʻaleleia galuega o fale petrochemical."
Na faamatala e Elvin e faapea, a o faasolo ina tetele fale ma sili atu ona lavelave i le mamanu, e le gata ina manaomia e le au konekarate ni meafaigaluega e mafai ona oo atu i se tulaga maualuga ae faapea foi se tulaga maualuga atu o meafaigaluega.
O le lautele lautele oSi'i le Boomo le 30.5m, o le tele o galuega faigaluega i totonu o oloa tutusa, ma se vaega o le 155,176m3.O loʻo suʻesuʻeina e inisinia a le kamupani isi faʻataʻitaʻiga o le telescopic booms maualuga o le a faʻalauiloaina i le 2021.
Mai pisinisi tetele i pisinisi laiti, MEC inisinia o loʻo feagai ma le luʻitau o le atinaʻeina o fofo mo le faitau afe o galuega faufale i lalo ole 40 futu e manaʻomia ai le aapa atu.
E tusa ai ma le MEC, "O le telescopic boom i luga o le maketi i aso nei e maua ai se maualuga galue o le 46 futu, lea e masani lava e sili atu nai lo le masini e manaʻomia mo galuega."I le tali atu, na faʻalauiloa e le kamupani gaosi oloa Amerika se 34-J diesel telescopic i lenei tausaga.O le lima, o le lima e matua fa'apipi'i, ae mafai ona tatalia le matafaioi a le lima faufale i fanua gaoa.
O le maualuga galue o le faʻataʻitaʻiga o le 12.2m (40ft), o le jib masani o le 1.5m (5ft), ma le tele o le gaioiga e 135 tikeri.E mama ma fa'apitoa, e na'o le 3,900 kilokalama (8,600 lb) le mamafa e aunoa ma le fa'afefeina o le tumau.O le isi itu lelei e mafai ona tosoina i se loli atoa ma se taavale toso, pe tolu iunite e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se loli mafolafola.E iai fo'i se tulaga fa'ata'atia e 72-inisi, e aofia ai le faitoto'a e tolu-itu ma faitoto'a i autafa.
Ioe, e iai uma lapopoa i le va.Ua fa'alauteleina e Haulotte lana laina gaosiga o tiso i lenei tausaga.O lona maualuga galue HT16 RTJ na faʻalauiloaina ia Iuni ma le maualuga galue o le 16 miliona.HT16 RTJ O / PRO (HT46 RTJ O / PRO i Amerika i Matu) o loʻo i ai le mamanu tutusa ma uiga faʻatinoga e pei o isi faʻataʻitaʻiga i le RTJ faasologa.E mafai e le boom ona maua se tulaga lua tulaga gafatia o le 250kg (550 lb),
O le masini fa'ameamea fa'ainisinia e mafai ai ona fa'aogaina se la'ititi 24hp / 18.5 kW, fa'afaigofie le afi a'o fa'atumauina le fa'atinoga tutusa e pei o isi RTJ booms i le laina.Fa'afetai i lenei afi la'ititi, ua le toe mana'omia le diesel oxidation catalyst (DOC).I atunu'u/fa'aitulagi o lo'o i lalo ole tulafono faatonutonu V, e leai se mana'oga e fa'aoga ai fa'amama fa'amama tiso (DPF).
Faatasi ai ma le tuʻuina atu o le ANSI tulaga, lua gafatia ua avea ma tulaga faʻapisinisi, ma o le faʻataʻitaʻiga na iu lava ina faʻamalosia ia Iuni o lenei tausaga.I le kuata lona lua o le 2020, na faʻasalalau ai e Skyjack le faʻalauteleina o lona faʻalauteleina, o le tele o ia mea na taulaʻi atu i ana oloa 40ft ma 60ft, ma i se tulaga tele na mitamita ai le faʻateleina o tulaga gafatia.
"Talu ai o le faʻafouina o le ANSI A92.20 o le faʻaogaina o auala o lona uiga o le taofi o le faʻaogaina o le masini pe a ova le mamafa, na matou filifili ai e faʻalautele le faʻaogaina o le masini e ala i le tuʻuina atu o faʻataʻitaʻiga lua," o le tala lea a Corey Connolly, Skyjack Product Manager."E fesoasoani lea i le suiga faigofie mo tagata faʻaoga".O nei suiga ua faʻalauteleina i lana laina oloa faʻavaomalo e fausia ai se oloa tuʻufaʻatasia i le lalolagi atoa.
O le JLG's Hi-Capacity boom lift model na muamua faʻalauiloaina i le 2019 faʻatasi ai ma sini tutusa.HC i le HC3 o loʻo faʻatusalia lona maualuga maualuga, ma le 3 o loʻo faʻatusalia ai vaega faigaluega e tolu e faʻafetaui e le masini.
E mafai ona tuʻuina atu le mamafa o le 300kg i le galuega atoa, ma le mamafa o le 340kg i le 454kg i le vaega faʻasaina, lea e mafai ai e tagata e toʻatolu ona faʻaogaina meafaigaluega i totonu o le ato, faʻatasi ai ma le faʻasaga i le itu o le 5 tikeri.
Mo se faataitaiga, o leSi'i le Boomna faʻalauiloaina muamua i le bauma 2019, faʻatasi ai ma le maualuga o le galue o le 16.2m ma le maualuga o le faʻalauteleina o le 13m, e faʻatatau i luga o le utaina o le faʻavae ma le 360-tikeri suiga.
Genie, lea na faʻalauiloa muamua se faasologa o le Boom Lift, ua toe foʻi mai i se faʻatulagaga e tasi ma le J fou i lenei tausaga.O le faasologa o le J ua mamanuina e faʻapipiʻi ai le mamafa-tiute XC ma lona faʻaogaina FE cantilever.
O le tulaga le fa'atapula'aina tulaga gafatia o fa'ata'ita'iga e lua o le 300kg (660lb), o le jib o le 1.8m (6ft), ma le maualuga galue o le 20.5m (66 ft 10) ma le 26.4 m (86 ft) i le faasologa.O lenei faasologa ua mamanuina e faʻamaeʻa le tausiga.Suʻesuʻega, valiina ma isi gaioiga maualuga maualuga, nai lo galuega faufale mamafa i le Xtra Capicity (XC), e mafai ona faʻaititia le tau o le umiaina e oʻo atu i le 20%.
O le boom e lua-vaega ma le fa'amau e tasi e fa'aofuina e fa'asaoina tau e ala i le fa'aumatiaina o masini umi, uaea ma vaega fa'alavalava.Pe a faatusatusa i se boom masani e tutusa le maualuga, o le masini eletise fou e manaʻomia ai le 33% le itiiti ifo o le suauʻu hydraulic.E itiiti fo'i lona mamafa lona tolu nai lo se boom tutusa.
O le Boom Lift o loʻo ofoina atu isi filifiliga, e mama e pei o le 10,433kg (23,000lb), ma e mafai ona faʻapipiʻiina i le Genie TraX system, o se faiga faʻavae tutoʻatasi e fa mo le taʻavale feʻaveaʻi i laufanua faigata.
Ua faʻamaonia e Dingli o lana faʻasologa atoa o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga tetele a le tagata lava ia o loʻo maua nei i le eletise eletise.
Talu mai le 2016, ua faʻalauiloa e le R&D Center le 14 booms ma le maualuga o galuega o le 24.3m i le 30.3m.O le fitu o nei fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aulu i totonu o le afi, ma le fitu o le eletise.E mafai ona o'o i le 454kg le malosi o le ato.
Fai mai Dingli e na'o le pau lea o le lalolagi o lo'o gaosia masini fa'atosina eletise, ma le mamafa o le 454kg ma le maualuga galue e sili atu i le 22m.I le taimi nei, o lona faʻasologa o oloa faʻapipiʻi e aofia ai faʻataʻitaʻiga telescopic mai le 24.8m i le 30.3m.
O le faʻasologa o le afi eletise ma le tiso e atiaʻe i luga o le faʻavae tutusa, lea e 95% o vaega faʻavae ma 90% o vaega e lautele, ma faʻaitiitia ai le tausiga, vaega teuina ma tau o galuega.
O le faʻataʻitaʻiga eletise o loʻo faʻapipiʻiina i le 80V520Ah maualuga le malosi o le lithium battery pack, lea e lagolagoina ai le 90 minute o le faʻapipiʻiina vave ma le averesi o le fa aso o le faʻaaogaina.
O tagata gaosi oloa o loʻo aʻafia atili i lima telescopic.E oʻo mai i le taimi nei, o ona siʻitia o le boom ua faʻatulagaina faʻatasi ma Magni o Italia.O le a faʻaauau pea lenei mafutaga.O lenei tausaga, ua matou faʻatupeina le 24% o sea a Teupen, o se kamupani faʻapolofesa faʻatautaia Siamani, ma o le atinaʻeina o lana laina manuia o le a tutusa foi.Teupen o le a taulaʻi i le atinaʻeina o faʻasalalauga e faʻaogaina e le tagata lava ia ma le maualuga o le 36m-50m.
Na taʻua e Martin Borutta, Pule Sili o Teupen: “E tatau lava ona tatou taulamua i le mamafa, maualuga ma le aapa atu, aua e tatau ona mama le siʻi o apogaleveleve e maua ai le maualuga o le faatinoga e mafai ona tatou faia."
LGMG faatoa faʻalauiloa le T20D jib lift i le maketi a Europa.O le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le T20D o le 17.2m (56.4ft), o le maualuga o le galue o le 21.7m (71.2ft), ma le tulaga gafatia o le 250kg (551lbs), o lona uiga e lua tagata faʻatautaia e mafai ona nofoia le tulaga.
LGMG o le a faʻalauteleina lana oloa faʻatasi ma le T26D i le kuata lona lua o le 2021. O le T26D o le muamua lea i lana faasologa tele o booms.O lo'o i ai le fa'alautelega fa'alava o le 23.32m (76.5ft), o le maualuga o le galue o le 27.9m (91.5ft), ma le tulaga lua fa'avae o le 250kg / 340g (551lb / 750lb).O le sini o le tuʻuina atu lea o le maualuga o le 32 miliona masini i le faaiuga o le 2021.
Sinoboom o le a faʻalauiloa se faasologa o mamafa-tiute booms i le maketi mulimuli ane i lenei tausaga.O le faʻaluaina o le mamafa o le 300kg / 454kg e mafai ai e tagata faigaluega ona sii i luga nisi meafaigaluega, ma faʻaleleia atili ai galuega.I le lumanaʻi, o le maualuga o le galuega fuafuaina o le 18m-28m, faʻaaogaina masini eletise eletise eletise eletise mama, seleulu eletise mama ma seleulu lauʻeleʻele, ma telescopic ma articulated boom galuega faʻavae e fetaui ma tulaga Europa V.O le a auai i le aiga eletise eletise a Sinoboom.
O le ZPMC o se tagata faʻatau faʻamautu o le XCMG Group ma sa faʻaaogaina augatupulaga muamua o le XCMG MEWP i le tele o fale gaosi oloa gaosi oloa o loʻo i luga o le talafatai i sasaʻe o Saina.
Ina ua faʻamatalaina le fou XCMG boom, Liu Jiayong, pule sili o vaʻa ZPMC ma meafaigaluega faʻapitoa, na fai mai i le sauniga o le saogalemu o le tele o booms na tuʻuina atu i le ZPMC na faʻaleleia e ala i le faʻaopopoina o moli infrared, faʻaalia foliga ma feteʻenaʻiga alofia galuega Feusuaiga.Ole faiga fa'alavelave e fa'amalieina mana'oga fa'apitoa ole gaosiga ole masini uafu tele.
O le Access International newsletter e lafo sa'o i lau pusameli i vaiaso uma ma o lo'o i ai tala fou uma mai le North American access and remote process market.
O le Access International newsletter e lafo sa'o i lau pusameli i vaiaso uma ma o lo'o i ai tala fou uma mai le North American access and remote process market.
I le avea ai o se vaega o se galuega umi, atonu o lona uiga o le tower crane industry e itiiti le afaina i le lalolagi Covid-19 tulaga, pe atonu e iai se taimi o loʻo faʻatali mo tatou e iloa lona aʻafiaga.Po o le a lava le itu, e tele galuega o loʻo faia i lenei vaitau.


Taimi meli: Tes-08-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou