Le Tala'aga o Lift Platform

Fa'amatalaga Fa'afeso'ota'i:

Qingdao Daxin Machinery Co Ltd

www.daxmachinery.com

Email:sales@daxmachinery.com

Whatsapp: +86 15192782747

O le mana'oga mo felauaiga i luga o le sa'o ua leva e pei o tagata.O letulaga si'i muamuafa'aaogaina le malosi o le tagata, manu ma le hydraulic e si'i ai le mamafa.O masini si'i na fa'alagolago i nei faiga fa'avae malosi se'ia o'o i le suiga o pisinisi.

I Eleni anamua, na atiaʻe ai e Archimedes se masini siʻitia lelei e faʻaogaina i maea ma pulleys.Efa'aaogainase uili ma se uae e vili ai le maea si'i i luga o le pa'u.

I le 80 TA, na ave ai e fitafita ma manu feʻai le tulaga faʻavae muamuaaapa atule maualuga o le malae i le Roman Coliseum.

O faamaumauga Medieval e aofia ai le anoanoai o tagata na siiina le masini si'i ma mamanu na saunia sapalai i nofoaga tuufua.O le mea e sili ona taʻutaʻua o nei mea o le tulaga siʻitia o St. Baram Monastery i Eleni.O lenei monastery o loʻo i luga o le tumutumu o se mauga e tusa ma le 61 mita i luga aʻe o le eleele.E fa'aaoga e le liuga ato po'o upega uta e la'u ai tagata ma oloa i luga ma lalo.

I le 1203, na faʻapipiʻiina ai le tulaga maualuga o se monastery i luga o le talafatai o Farani e faʻaaoga ai se taʻavale tele.Na saunia e le asini le mana e sii aʻe ai.E ala i le viliina o se maea i se pou tele, na sii ai le avega.

I le seneturi lona 18, na amata ai ona faʻaaogaina le malosi faʻainisinia i le atinaʻeina o tulaga siʻitia.I le 1743, na faʻatagaina ai e Farani Louis XV le faʻapipiʻiina o tulaga faʻapipiʻiina o tagata faigaluega e faʻaaoga ai le mamafa i totonu o le maota tumaoti o Versailles.

I le 1833, o se faiga e faʻaaogaina ai tootoo na siitia ai le au maina i Mauga o Harz i Siamani.

I le 1835, na faʻapipiʻiina ai se faʻailoga faʻapipiʻi fusipaʻu e taʻua o le "winch machine" i totonu o se falegaosimea i Peretania.

I le 1846, na fa'aalia ai le fa'auluuluga o le si'isi'i fa'ato'aga fa'apisinisi.Ona alia'e mai loa lea o isi masini si'i malosi i se taimi mulimuli ane.

I le 1854, na fausia ai e le inisinia Amerika o Otis se masini ratchet ma faʻaalia le tulaga saogalemu o le siʻitia i le New York Trade Fair.

I le 1889, ina ua fausia le Olo o Eiffel, na faʻapipiʻi ai se faʻailoga e faʻaaogaina ai le ausa, ona faʻaaogaina lea o se lifi.

I le 1892, na maeʻa ai le siiina o meafaigaluega a le Mauga o Astilero i Chile.E oʻo mai i le taimi nei, e 15 tulaga faʻapipiʻiina o loʻo faʻaogaina pea masini ma meafaigaluega mai le silia ma le 110 tausaga talu ai.

I le taimi nei, o le "Gotthard Tunnel" o loʻo fausia i Graubunden, Suiselani o se alalaupapa nofoaafi i lalo o le eleele mai nofoaga faaseʻe Alpine i isi atunuu Europa.E 57 kilomita le umi ma e faʻamoemoe e maeʻa ma tatala i fefaʻatauaiga i le 2016. I le "Alps" nofoaafi televave e tusa ma le 800 mita i luga aʻe o le eleele, o le a fausia saʻo i luga o le eleele se tulaga siʻitia.A maeʻa, o le a avea ma faʻailoga sili ona umi i luga ole lalolagi.A maeʻa ona oʻo i le eleele e ala i le siʻitia tulaga, e mafai e pasese ona ave le Alpine Glacier Sightseeing Express Train ma oʻo atu i le nofoaga i luga o le mauga i le lua itula.


Taimi meli: Tes-11-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou