Si'i Tu'u Ta'avale E Lua Fa'asalalauina e Daxlifter

Fa'amatalaga Fa'afeso'ota'i:

Qingdao Daxin Machinery Co Ltd

www.daxmachinery.com

Email:sales@daxmachinery.com

Whatsapp: +86 15192782747

Lift Tu'u Ta'avale e LuaLolomiina e Daxlifter

Talosaga:

E talafeagai mo le faʻaaogaina i faleoloa tausiga, fale ofisa, aiga, meatotino a le nuʻu, faletalimalo, iunite ma isi nofoaga.

E mafai ona mamanuina e tusa ai ma nofoaga eseese ma faʻapipiʻi i le tele o tulimanu.

E fa'aoso i le uaea uaea malosi maualuga.

O le fa'aaogaina o masini inisiua fa'alua fa'ainisinia, e sili atu le saogalemu ma fa'atuatuaina.

O le suauʻu suauʻu faʻaaogaina se masini faʻapipiʻi e faʻaoso ai le masini ma pa'ū mautu.

O vaega fa'aulufale mai fa'aulufale e fa'aogaina e fa'aoga ai le pa'u o le suau'u fa'atosina saogalemu ma fa'atuatuaina.

O le fausaga e umi ma lautele le masini, e sili atu ona talafeagai mo faʻataʻitaʻiga eseese.

E nofo i le avanoa e tasi ma e lua avanoa e paka ai taavale, e sefe ai avanoa taua.

Fa'atekonolosi fa'apipi'i palasitika maualuluga, lanu matagofie, puipuiga o le si'osi'omaga lanu meamata, leai se ta'ita'i, malosi malosi e fa'ato'a pala, ma tumau.

E uiga ile fa'ama'i:

O se luʻitau e leʻi tupu muamua-i tua atu o le atunuʻu, e tusa lava po o le a le ituaiga poʻo le faʻalapotopotoga, mauoa pe matitiva... I ni nai masina, o le coronavirus fou sauā ua sosolo i luga o le afa o le lalolagi.

I le taimi taua o le taua a le lalolagi e faasaga i le "faʻamaʻi", o loʻo lagolagoina e Saina le manatu o se faʻalapotopotoga ma se lumanaʻi fefaʻasoaaʻi mo tagata, ma ua faʻasolosolo ona auina atu le tele o 'au faʻapitoa faʻafomaʻi e lagolagoina faʻamaʻi mai fafo e fesoasoani i le lalolagi e tau faasaga i le faʻamaʻi. i le tele o auala.Ma Saina

o aafiaga e tetee atu i faama'i o loo tosina mai ai foi ma le toatele o tagata.

Na taʻu atu e Richard Horton, o le faatonu sili o le tusi talaaga faafomaʻi lauiloa i le lalolagi "The Lancet", i le Financial Times i se faatalanoaga e faapea, i le amataga o Ianuari 24, na lapataia ai e se pepa Saina tagata lautele: "O lenei ua tatau ona tatou gaoioi. E faanatinati. ma o loo i ai se faalavelave.”Na tusia iina i le uliuli ma le paepae, ae e leʻi mauaina

le manatu e tatau i nisi atunuu.E tusa lava pe ua uma ona tuuina atu e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi se lapataiga o faamai, e lei faia lava e nei atunuu se gaioiga talafeagai.

k

Taimi meli: Mati-05-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou